Kris De Bruyne - THE FUTURIST BE

Ga naar de inhoud


In tegenstelling tot de 'consultant', die met z'n grote verhalen in feite 'gebakken lucht' probeert te verkopen... willen we u voorstellen aan de juiste man, op de juiste plaats:


Kris de Bruyne

Hij denkt en droomt vaak 'realistisch innoverend'. Met deze visie, in combinatie met zijn vakkennis, analytisch- en inlevingsvermogen zorgt hij al snel voor baanbrekende vernieuwingen in een sterke, positieve 'energy-flow', waar iedereen in mee wil! Welkom tot de wereld van zijn hersenkronkels, toepassingen en oplossingen voor... misschien wel alles!

Hij is een multi-functioneel adviseur met een divers profiel en een duizendpoot met ervaring, die weet waar hij naartoe wil en komt met passende oplossingen die effectief ook echt kunnen geïmplementeerd worden in de praktijk! Hier is hij, naar eigen zeggen, bijna dag en nacht mee bezig... maar op een gezonde, passionele manier met de nodige vasthoudendheid.


Over de jaren is hij uitgegroeid tot een altruïst en idealist... iemand die gelooft en wil gaan voor een betere wereld voor ons en onze toekomstige generaties. Kris zegt: "Vergeef de menselijke fouten die ik heb gemaakt en waarvan ik spijt heb... 'mea culpa'. Dit waren lessen voor mijn toekomst... om een goed persoon te worden, om beter te worden, om de beste te zijn en te blijven en te helpen waar het nodig is!".

Gear
prof kris
In zijn werk, niet alleen als futurist, maar als C-7-class consultant, moet hij alles op de voet volgen van nieuwe uitvindingen en technologieën, maar ook de nieuwste research en onderzoeken, bvb. in de medische wereld.

Buiten zijn eigen uitvindingen en projecten wil Kris een bruggenbouwer zijn, dit zowel op nationaal als op wereldvlak, die ervoor zal zorgen dat er voor bvb. onderzoek en ontwikkeling van een nieuw product, medicijn,... geen dubbel werk en geen geld-of tijdverlies meer zal zijn, maar dat er grensoverschrijdend kan worden gewerkt aan één en hetzelfde doel=meer bereiken in minder tijd!

Van thuis uit werkt hij voor (de grootste) bedrijven wereldwijd... analisten volgen zijn instructies en nadat hij zijn eigen magie heeft gedaan, geeft hij multi-level-structured plannen af om beter en groter te worden aan de (in-company) project managers om deze vervolgens praktisch te gaan implenteren.

Hij weet dus wel wat er globaal waait en waar het om draait op alle vlakken... en zij kennen ook Kris... om hun zaken te beheren en te verbeteren... dit gaat van Nobel prijswinnaars, over astronauten tot de supersterren van jouw radio & TV.
' consultancy for a better world '

Hij vertelt: "Zelf in overleg met de diverse betrokken partijen is dit geen gemakkelijke klus... als je weet dat je over grenzen, talen, culturen en ego's een platform moet uitwerken, waardoor iedereen overkoepelend aan hetzelfde project samen kan werken. Ik zorg voor een centralisatie met duidelijke, concrete afspraken, planning, techniek en ondersteuning hiervoor".

"We zijn tenslotte allemaal hetzelfde... mensen die elkaar moeten beschermen, tegen allerlei dreigingen. Als de meest dominante wezens, moeten we onze verantwoordelijkheid opnemen en pragmatisch leren denken en onze mogelijkheden op de meest bruikbare manier gaan benutten. We hebben zoveel in eigen handen om te kunnen leven in een goede, mooie wereld... maar dat moeten we samen doen en niet ieder voor zichzelf... dit is geen keuze, maar iets wat moet, om te sterk te groeien; zodat we alles kunnen overleven... SAMEN!".


Enkele reactie's


Zaakvoerder Verberckmoes L. vertelt: "Dit is iemand met passie en liefde voor zijn vak, die anderen kan inspireren!"


Pietro Vasques, International Business & IT Consultant: Kris is one of the founders of the future 'electronic cities', who understands that only technology doesn't make the cities smart! Thumbs up!!

Paul Tang, Politician: Our friend does not say too much or too less... therefore when he speaks, everyone listens to his wise words.

Simon Goldberg Investments: He's very well known for his knowledge of new R&D in science and industrial applications and their practical implementations.

Prakesh Patel: Mr. Kris is praised for his dedication and help in several technological and medical breakthrough projects all over the world... God bless!

Oxford University: ... therefore Mr. De Bruyne plays a major role in the future ethical aspects of Artificial Intelligence and TransHumanism development.


© thefuturist.be
Terug naar de inhoud